top of page
DSC01893 (1).jpg
DSC01901.jpg

Wat ik te bieden heb

Hi, wat leuk dat je er bent!
 

Ik zou je graag willen vertellen wat ik te bieden heb.

Bij mij kan alles (of bijna alles) en samen met jou bespreek ik de mogelijkheden en keuzes die we samen maken. Of het nu gaat om een portret, motor, familie of een interieur shoot, alle foto's zullen altijd uniek en speciaal zijn. De shoot is altijd op maat en daarbij zal ik zorgen dat ik zo goed mogelijk met jouw wensen aan de gang ga.

Wil je een fotoshoot op een speciale locatie of in je eigen omgeving dan kan dat ook gewoon. Mijn doel is altijd ongedwongen foto’s te maken omdat je dan het mooiste moment vast kan leggen. 
Dus geniet van het moment en doe zoals je altijd doet en dan zal ik de mooie momenten vastleggen. 
Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een wandeling in het park, op een stoere industriële locatie of een andere plek die jouw voorkeur heeft.
Vind je het ongemakkelijk en spannend om gefotografeerd te worden? Dat gevoel is overbodig, want poseren hoeft niet. De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Bij een bruiloft of evenement worden de momenten ”gevangen” zoals ze plaatsvinden. 


Ik maak ook een fotoverslag van de dag met interactie, emotie en beleving, Ik vind het als fotograaf belangrijk om je een tastbare herinnering te kunnen geven.
Mijn shoots zijn professioneel en ik maak gebruik van professionele camera's en lenzen en kan hierdoor een hoge kwaliteit aanleveren.

 

Alle foto's worden in RAW geschoten en worden daarna in lightroom en photoshop bewerkt. De bewerkte foto's worden dan digitaal in een groot bestand naar je verstuurd.
Vooraf zal ik een kleine collage naar jou toe sturen zodat je in de tussen tijd al kunt zien hoe de foto’s gaan/zijn geworden.

 

Heb ik je al een beetje enthousiast gemaakt en wil je een shoot boeken met mij? Dan kan je mailen, bellen of stuur me gewoon een WhatsApp en dan kunnen we bespreken wat je wensen zijn.
 

Bedankt voor je tijd en een fijne dag.

bottom of page